I ett skede när alla tankar virvlar runt som löv i en höstvind, känner jag ett behov av att låta en del ta form i ord. Vad kan vara bättre än att pränta ner dem på denna blogg, med hjälp av tangenterna. Min vardag, mina innersta tankar, mina ytliga funderingar kan, för en gångs skull, få ett utrymme alldeles för sig själva.

Hur många?

söndag 25 februari 2018

Mor & dotter!

Vi har lyckan att njuta, av att vara nära, i ömheten och det innerliga. Att vara här i nuet och ändå spara det i minnet, stunden som är du och minnet som blir vi.
Sida vid sida, samtalen, pladdret, den kärlek som är och den tid som är vår. Sinnenas förnimmelser blir till medvetenhet om minnenas förgänglighet. Vi vill spara i en ask, i ett ord, en sång eller doft. Här är den tid vi har och som vi vill ska komma igen - i tanken, i viljan att det ska upprepas, upplevas åter och återigen.
Jag andas dig, är din vardag om än med guldkant. Du är min värld, mitt allt, mitt bättre jag och min ödmjukhet inför livet och den evighet som är bortanför. Det finns en förundran i den kärlek jag känner inför dig och den lycka av att du är en del av mig. Älskar dig till rymden och tillbaks, Juliette.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar